Praktisk information

I må gerne benytte jer af Genvejsapp'en, hvis jeres barn er syg eller holder fri. Hvis i kommer senere end 9:30 vil vi gerne informeres om dette, så vi kan tage højde for det i vores planlægning.

I er altid velkommen til at ringe og høre senere, hvordan barnet har det, hvis det har været en svær morgen. 

Tøjet:

For at hjælpe barnet bedst muligt til selv at tage tøj af og på og dermed udvikle sin selvstændighed og motorik, må barnet gerne have tøj der giver mulighed for dette. På den måde kan barnet nyde succesen ved selv at kunne. Tøjet bør derfor være nemt at håndtere i forhold til barnets alder. Tænk derfor på knapper, snore i jakken, snørebånd og lign.

Husk navn i tøjet og at tøjet er tilgængeligt i både garderobe og i kassen på badeværelset. Det er vigtigt at der er tøj til al slags vejr, da vi hver dag er ude.

Vi byder jer stort velkommen i vores institution og ser frem til et godt samarbejde om jeres barns hverdag! 

Oprydning

Inde: Vi opmuntrer altid børnene til at rydde op efter sig selv når legen er slut og de vil videre til noget andet eller bliver hentet og skal hjem. Vi vil gerne lærer dem en kultur, hvor man hjælpes ad.

Ude: Vi beder om jeres opbakning til at hjælpe børnene og os med oprydningen om eftermiddagen, når I henter barnet. Så oplever børnene at de også her afslutter en leg ved at køre cykel ind eller lægge legetøj på plads.