Dagligdagen

En ganske almindelig dag..

Vi stater morgenen fælles for hele Børnehuset, og forventer at alle børn spiser morgenmad hjemmefra med deres familier. Hvis man af en eller anden grund ikke får spist inden man kommer i daginstitution, serverer vi lidt morgenmad for disse børn. Når der møder flere børn og voksne ind, fordeler vi os i huset, gerne i vuggestuen og i børnehaven, således at vi kan være i flere rum og bruge ressourcer bedst muligt i huset.

Kl. ca. 9 er der lidt brød på stuerne.

I løbet af formiddagen er der forskellige pædagogiske aktiviteter, som sker på de enkelte stuer, men også på tværs og ude af huset.

For de små, som har brug for dette, vil de sove formiddagslur. 

Vi spiser frokost kl. 11. Vi lægger vægt på at skabe gode rammer for måltidet og sidder i små grupper, så der er mulighed for at arbejde med børnenes inddragelse i måltidet. 

Efter frokost sover de børn, som har brug for det. Er det børnehavebørn, som fortsat har brug for en lur kommer de ned i vuggestuen og sover. Børnehaven er på legepladsen.

Fra kl. ca. 14 er der eftermiddagsmad. De spiser i vuggestuen løbende efter hvornår de står op.

Om eftermiddagen er forskellige små aktiviteter både ude og inde. Det vægtes at der er tid og rum til dialogen med forældre i løbet af eftermiddagen.